TAMPONOVÝ TISK

Popis:

Při tamponovém tisku se nejprve z dodaného popř. schváleného grafického návrhu připraví film a klišé, které slouží jako předlohy pro tisk. Poté je možné začít s tiskem, který provádíme po jednotlivých barvách. Film a klišé po provedeném tisku zůstává majetkem tiskárny a při opakované zakázce se neúčtuje.

Veškeré materiály takto potiskované musí mít ionizovaný povrch, aby na nich potisk držel. Pokud klient dodává vlastní předměty a není si jistý, že povrch je ionizovaný musí před tiskem dodat 5 ks potiskovaného předmětu, které budou znehodnoceny při zkoušení možností potisku a trvanlivosti tisku na tomto předmětu.

Tisk se provádí jednosložkovými barvami, v případě dvousložkové barvy je započítáván příplatek + 0,45 Kč/ks.

Použití:

Tamponový tisk je využíván pro potisk reklamních předmětů z plastických hmot jako jsou např. propisovací pera, jo-jo, zapalovače, otvíráky, přívěsky, sponky, metry, otvírače dopisů, stolní hodiny, kalkulačky, krabičky, diáře, vizitníky, popelníky, šanony, kufry, nástěnné hodiny, tašky apod.

Je možno tisknout jednou barvou i vícebarevně. Při potisku různých předmětů se shodným motivem (tvarově, barevně a velikostně), se předměty sčítají, tzn. výsledná cena je nižší (viz. tabulka dole).

Z technologického hlediska je nutné při potisku tmavých mateiálů provést ještě podtisk bílou krycí barvou, aby výsledný efekt tisku měl správnou barevnost. V ceně se toto projeví jako tisk další barvou ( tzn. při jednobarevném tisku, se cena kalkuluje dle sloupce pro dvoubarevný tisk atd.)

Ceník:

Ceny jsou uváděny na základě potiskovaného množství a barevnosti v Kč/1 ks.

Při pravidelných zakázkách nebo podpisu smlouvy garantující minimální roční obrat poskytujeme výrazné slevy.

Ceny Specifikace reklamních předmětů do 100 ks 101 - 300 ks 301-500 ks 501-1000 ks

1001-1500 ks

5,2

4,00